Vacature Psychiater GGZ

Psychiater GGZ in Gouda

Psychiater GGZ

GGZ Rivierduinen

Geen max uurtarief

Zuid-Holland

24 uur p/w

01-11-2023

01-10-2024

Freelance

Opdrachtomschrijving

V oor het FACT wijkteam in Gouda zoeken we een psychiater. Voor structuur in deze constructie is bedacht dat de psychiater in de ochtend voor Gouda Zuid werkt en in de middag voor Gouda West.
Wil jij werken in een team waarin veel ruimte voor zelfontplooiing is? Wil jij jouw expertise inzetten om mee te denken over de herstelvisie bij de behandeling van onze cliënten? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Welke uitdaging bieden wij jou?
Je komt te werken in ons gecertificeerde FACT-team. Wij werken nauw samen met onze ketenpartners. Dit betekent dat wij regelmatig overleg hebben met onze ketenpartners, zowel intern (zoals met de polikliniek, crisisdienst en klinieken) als extern (zoals bijvoorbeeld veiligheids- en signaleringsoverleg). Op deze manier proberen wij zowel intern als extern deze samenwerking verder te verbeteren.
We werken steeds meer vanuit de 'cliënt journey'. Waar Rivierduinen sinds enige tijd een zorgfunctie-aangestuurde organisatie is, zij wil zich door ontwikkelen naar een GGZ-instelling die meer maatwerk biedt, een behandeling die aansluit bij de hulpvraag van de cliënt en de fase van verandering waarin deze zich op dat moment bevindt. Samen met collega's van andere zorgfuncties werken we aan integratie van behandelmogelijkheden om nauwer aan te kunnen sluiten bij de behandelvragen die onze cliënten hebben. Daarbij hebben we jouw expertise zeker nodig.
Daarom krijg jij als professional bij ons de ruimte jezelf te ontwikkelen en de mogelijkheid om een inhoudelijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van ons zorgaanbod.
En verder?

  • Als psychiater heb je een prominente rol en jouw mening staat voorop. We nodigen je uit om mee te denken over het zorgaanbod bij GGZ Rivierduinen;
  • Jouw behandelplannen zijn opgesteld vanuit een herstelgerichte visie;
  • Werk je in een multidisciplinair team waarin jij een pionier bent en het behandelaanbod in- en extern weet uit te dragen.

Waarom ga jij het verschil maken?

  • Los van jouw registratie in het BIG en MSRC-register heb jij een visie op herstel in de behandeling van de cliënten en weet je hier jouw collega's in mee te nemen;
  • Jij bent in staat om jouw collega's te stimuleren om vanuit verschillende invalshoeken te kijken naar de wensen en behoeften van de cliënt.

Dien je aanvraag in middels het onderstaande formulier.

Introductie

We introduceren je profiel bij de desbetreffende opdrachtgever.

Aan de slag

Na akkoord kun je per direct aan de slag met je nieuwe opdracht!

Direct reageren

Vul het onderstaande formulier in en we zullen binnen 24 uur contact met je opnemen.

Masters in Public is een energiek uitzendbureau dat met passie en enthousiasme de publieke sector ondersteunt. Met onze persoonlijke aanpak zorgen we voor unieke matches tussen organisaties en professionals.

Masters in Public

085 060 1887Functie:psychiater ggz
Startdatum:09-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoger Interim Professionals via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Psychiater GGZ Hoger Interim Professionals 09-11-2023

Bekijk ook andere vacatures