Vacature Teamlead Sales Support

Teamlead Sales Support in Gouda

Voor onze afdeling Sales Support (onderdeel van Centric Digital Business Solutions) zijn we opzoek naar een Teamlead Sales Support. In deze functie geef je leiding aan het sales supportteam (4 FTE), maar werk je zelf ook mee (50/50). Je bent het eerste aanspreekpunt voor de interne salesorganisatie en de sales support officers. In het team worden offertetrajecten gemaakt en verwerkt voor bestaande klanten. Dit is een belangrijke rol in de sales keten want hiermee leg je de basis voor het succes van ons sales-team. Jij en het team zijn verantwoordelijk voor de ondersteuning bij commerciële activiteiten, bij de opmaak van offertes, verwerken en up to date houden van orders en raamcontracten. Momenteel is dit voornamelijk administratief, maar je helpt het team in de transitie naar meer sales verantwoordelijkheid. Hierbij werk je veel samen met onze accountmanagers, servicemanagers, consultants en architecten.  Op basis van het dienstenportfolio weet je, samen met je collega's, de unieke wensen van klanten te vertalen naar een duidelijk voorstel waar zij geen nee tegen kunnen zeggen. Met als resultaat: een perfecte offerte waar jij samen met jouw directe collega's verantwoordelijk voor bent!   De brede scope van onze business unit maakt de functie zeer afwisselend en is daarmee bij uitstek geschikt om jezelf te ontwikkelen op verschillende kennisgebieden. Daarnaast biedt Centric uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden via de Centric Academy, waardoor we je uitstekend kunnen faciliteren om te groeien in deze functie.

Functie:Sales Support/Assistance, Teamlead Sales Support
Startdatum:21-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Centric via michelle.van.der.veer@centric.eu of #ERROR!. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Teamlead Sales Support Centric 21-11-2023

Bekijk ook andere vacatures