Vacature Technisch Applicatiebeheerder Bancaire Applicaties

Technisch Applicatiebeheerder Bancaire Applicaties in Gouda

De afdeling Technisch Applicatie Beheer (TAB) van Centric beheert technisch (bancaire en financiële) applicaties en databases binnen Centric voor haar klanten op Windows, Linux en AIX gebaseerde systemen. De taken hebben deels een operationeel karakter, waarbij aandacht is voor monitoring, incident-management en problem-management. Hoe je dit doet? Door het doel van de klant voorop te zetten én te scoren. Wat doe je nog meer?

  • onderhouden van contact met zowel de interne- als externe stakeholders
  • analyseren en verhelpen van verstoringen en problemen
  • betrokken zijn bij het testen van nieuwe releases en het uitvoeren van de updates ervan
  • afstemmen met applicatieontwikkelaars voor het doorvoeren van verbeteringen in de applicaties
  • bieden van ondersteuning op basis van een stand-by dienst

Je komt te werken binnen de Expertise groep Public Cloud & Application Services. Binnen dit expertise team worden interne en externe klanten ondersteund bij het uitvoeren van diensten op het gebied van Public Cloud, met name gericht op Microsoft technologie. Daarnaast ondersteunen wij de applicatie platformen voor de hosting van Centric applicaties en specifieke klant applicaties en houden we deze up-to-date door het inzetten van het juiste diensten portfolio.

Ook blijf jij jezelf ontwikkelen in de wereld van applicatiebeheer. Dit vinden we zo belangrijk dat er verschillende mogelijkheden zijn voor het volgen van studies, behalen van certificeringen of het bijwonen van (internationale) seminars.

 

Hier starten jouw kansen

Zonder dat je het misschien weet, ben je al eens met Centric in aanraking geweest. Als je betaalt in de winkel. Als je een glas kraanwater drinkt. Als je een paspoort aanvraagt. Duizenden organisaties en hun miljoenen klanten rekenen elke dag weer op onze 200+ technologische oplossingen, hoogwaardige IT-diensten en 3.700 gekwalificeerde professionals. Samen zorgen we dat belangrijke processen in onze samenleving altijd doordraaien.

Zodra je Centric komt versterken, omring jij jezelf met mogelijkheden. Zo kun je jouw kennis vergroten door samen te werken met de meer dan 900 collega's van Centric Digital Business Solutions in Nederland, Litouwen en Roemenië. Als partner van honderden organisaties in de publieke, financiële, logistieke en industriële sector zorgen wij er dagelijks voor dat de dienstverlening van deze organisaties optimaal ondersteund wordt. Van het gemeenteloket waar jij jouw reisdocumenten aanvraagt, tot de bevoorrading van de supermarkt en het afrekenen van jouw boodschappen, onze IT infrastructuur, onze cloud, onze werkplek blijft altijd draaien.Functie:Software/System Architecture, Technisch Applicatiebeheerder Bancaire Applicaties
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Centric via praaf.ramsamoedj@centric.eu of #ERROR!. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Technisch Applicatiebeheerder Bancaire Applicaties Centric 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures