Vacature Technisch Project Assistent

Technisch Project Assistent in Gouda

Technisch Project Assistent

24-40 MBO/HBO niveau Gouda


Technisch Project Assistent voor Verkeerstellingen bij een snelgroeiend verkeersonderzoeksbureau in Gouda

DataCount groeit en daarom zijn we op zoek naar een actieve technisch projectassistent die ons kan ondersteunen bij het uitvoeren van verkeerstellingen. Houd jij van afwisseling tussen werkzaamheden op kantoor en op locatie, ben je flexibel qua werktijden, en wil je een belangrijke rol spelen in het verzamelen van verkeersdata? Dan willen we jou graag ontmoeten!

Wat doe je als Technisch Project Assistent Verkeerstellingen?

Je ondersteunt de projectleiders bij onze projecten rondom verkeerstellingen, zowel binnen als buiten. Je levert ondersteuning in het opstellen van een plan van aanpak, je helpt met voorbereiden en instellen van telapparatuur en camera's, helpt met de plaatsing op locatie en houdt tijdens de uitvoeringsfase de voortgang van de projecten goed in de gaten. Je helpt vervolgens weer mee bij het ophalen van de apparatuur en het verwerken van de binnengekomen data en zorgt dat de projectleider deze tenslotte zo goed mogelijk kan gebruiken. Je evalueert na afloop van een project het verloop van het project met de projectleider en gaat vol energie met een nieuw project aan de slag.

Afwijkende werktijden

Hoewel de meeste werkzaamheden gewoon tijdens kantooruren worden uitgevoerd, komt het voor dat je op onregelmatige tijden moet werken, waaronder avonden, nachten en weekenden, omdat dit de tijden zijn dat de apparatuur het veiligst geplaatst kan worden. Hier heb je dan ook geen problemen mee.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt tenminste een MBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt een rijbewijs;
  • Je vindt het leuk om zowel op kantoor als buiten aan de slag te gaan;
  • Je kunt goed in teamverband werken;
  • Je vindt het leuk om te werken met camera's en geavanceerde apparatuur;
  • Je wordt niet bang van een dataset en hebt ervaring met Excel;
  • Ervaring in de verkeer- en mobiliteitssector is uiteraard een pré. Heb je dit niet? Dan vragen we bereidheid en ambitie om jezelf te verdiepen en te ontwikkelen in deze materie en de bereidheid om relevante cursussen en certificaten zoals VCA te volgen en te behalen.

Wie zijn wij?

DataCount is een onderzoeksbureau in de verkeer- en mobiliteitssector. We voeren voornamelijk onderzoek uit voor overheden en adviesbureaus. Ons portfolio bevat onder andere parkeeronderzoek en verkeerstellingen, en we zijn trots op onze datarapportages en data-presentatie via GIS-dashboards. Met een jong en ambitieus team zijn we klaar om verder te groeien.

Wat bieden wij?

Bij DataCount kom je terecht in een fijne werkomgeving, met een kantoor in Gouda. We bieden volop kansen voor persoonlijke en professionele groei. Naast een opleidingsbudget bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een NS-businesscard, thuiswerkfaciliteiten, lunchvoorzieningen en een zeer goede pensioenregeling. En natuurlijk zijn er ook momenten van ontspanning, zoals onze maandelijkse Vrimibo's.

Ben je enthousiast geworden? We horen graag van je! Stuur je cv en motivatie naar ons toe.

Soort dienstverband: Parttime of Fulltime
Salaris: 2300-2600, afhankelijk van ervaring en opleiding

Graag!Functie:technisch project assistent
Startdatum:12-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 2600
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Data Count B.V.;Data Team via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Technisch Project Assistent Data Count B.V.;Data Team 12-11-2023

Bekijk ook andere vacatures