Vacature Verkoopmedewerker Hout en Bouwmaterialen

Verkoopmedewerker Hout en Bouwmaterialen in Nieuwerkerk Ad Ijssel

Solliciteren voor "Verkoopmedewerker Hout en bouwmaterialen"

Verkoopmedewerker Hout en bouwmaterialen

Stel je voor:

Jij werkt in onze winkel als Verkoopmedewerker en een klant vraagt aan jou: 'ik wil van mijn zolder drie aparte slaapkamers maken voor onze drieling die op komst is, kun je me helpen met het kiezen van een gipswand?'' Wat antwoord je?

a) Een drieling…..nou, veel succes daarmee!
b) Natuurlijk, niet alleen help ik u met het kiezen van een gipswand, maar ook met het ontwerpen van de drie kamers, het kiezen van isolatiemateriaal, dakramen, binnendeuren en misschien ook een mooie inbouwkast?
c) Hier staan alle gipswanden, veel succes met uw project!

Het juiste antwoord:

Is antwoord B! En als jij dat antwoord gegeven hebt, hebben we jou nodig! Want hoe onze klanten indrukwekkende projecten met beide handen aanpakken, daar hebben wij diep, diep respect voor.

HORNBACH zou HORNBACH niet zijn zonder onze bouwstenen: het zijn de beloftes die wij aan onze klanten doen. Een van die bouwstenen is dat al onze verkoopmedewerkers specialisten zijn. Welk project de klant ook mee bezig is, hij is bij ons aan het juiste adres voor deskundig advies!

En dankzij jou komen ze terug. Want van bouwstoffen tot binnendeuren tot verschillende houtsoorten: als Verkoopmedewerker ben je door geen enkele vraag te verrassen. Het beantwoorden van deze vragen en het geven van een eerlijk en betrouwbaar advies zijn jouw belangrijkste taken als je bij ons werkt. We hebben bij HORNBACH een uitgebreid opleidingstraject zodat jij de specialist wordt op het gebied van hout en bouwmaterialen.

En als Verkoopmedewerker gaat jouw advies niet alleen over onze producten in de winkel, maar ook over de services die we, samen met onze montagepartners, erbij leveren. En ook maak je gebruik van de productgroep hout en bouwmaterialen in onze webshop, om speciale bestellingen en maatwerk te kunnen bieden.

Daarnaast is het bemannen van de kassa in onze drive-in een onderdeel van jouw takenpakket. In de drive-in zijn vooral grote en zware materialen verkrijgbaar. Klanten parkeren hun auto of klusbus voor het schap, laden de materialen in en scannen deze zelf. Jij bent de laatste halte voor onze klanten de drive-in verlaten. Ook word je ingezet in onze zagerij om houtmaterialen op maat te zagen voor onze klanten. Het bedienen van de zaagmachine leer je bij ons. Wel is het belangrijk dat je secuur en geconcentreerd kunt werken en enige rekenvaardigheden bezit om de machine goed in te stellen.

Wat we jou te bieden hebben:

 • Een passend salaris, gebaseerd op leeftijd en ervaring;
 • 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een contract voor een vast aantal uren per week, voor de duur van 8 maanden met de intentie dit te verlengen naar een vast dienstverband;
 • Resultaat(afhankelijke) bonus (o.b.v. het organisatieresultaat);
 • Reiskostenvergoeding: reis je met het openbaar vervoer (2e klasse), dan wordt dit volledig vergoed. Reis je met de auto, dan krijg je een vergoeding van €0,21 cent per kilometer met een maximum vergoeding van €8,40 netto per dag (wanneer je enkele reis minimaal 10 kilometer is);
 • Interne opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Pensioenregeling; je wil er waarschijnlijk nog niet aan denken maar we hebben het wel alvast geregeld!;;
 • Een vers bereide (door de baas betaalde) maaltijd indien je op een koopavond werkt;
 • En vooral; een plek binnen een groeiende familie van doeners!

Wat jij ons te bieden hebt:

 • Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie zoals Verkoopmedewerker of Adviseur;
 • Ervaring in de retail of DHZ is een pré;
 • Verstand van en affiniteit met hout en bouwmaterialen;
 • Een vlotte babbel: jij praat net zo makkelijk over betonmortel als over het weer;
 • Energie: de avonden en weekenden zijn onze drukste (en dus leukste!)) uren van de week en jij wil erbij zijn! (niet elke avond natuurlijk, dat snappen we).

Nummer: 996

Locatie: Laan van Avant-Garde 1, 2913 LA, Nieuwerkerk a/d Ijssel, Netherlands

Dienstverband: Bepaalde tijd (8 maanden) met uitzicht op vast

Uren per week: 24 uur, 32 uur, 38 uurFunctie:verkoopmedewerker hout & bouwmaterialen
Startdatum:07-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hornbach via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Verkoopmedewerker Hout en Bouwmaterialen Hornbach 07-10-2023

Bekijk ook andere vacatures