Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Gouda

Vrijwilligers

Wil je Taalhuisvrijwilliger worden? Het Taalhuis werkt met professionals en getrainde vrijwilligers. Taalhuisvrijwilligers worden onder andere ingezet voor spreekuren, leeskringen, cursussen digitale vaardigheden en verschillende activiteiten. Heb je interesse om je in te zetten als Taalhuisvrijwilliger en je steentje bij te dragen aan de taalontwikkeling en zelfredzaamheid in Gouda?

Neem contact met ons op!

We zijn bereikbaar via en via .

Lesmateriaal bekijken en lenen

Humanitas helpen 1-op-1 mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Voor taalvrijwilligers en hun taaldeelnemers is er eens per maand een inloopspreekuur in het Taalhuis. Daar kun je lesmateriaal voor taal bekijken. Je kunt er ook terecht voor tips en ideeën. Alle taalvrijwilligers en hun taaldeelnemers, dus ook van buiten Humanitas zijn van harte welkom. Het spreekuur is op de eerste woensdag van de maand van 16.00 uur tot 17.00 uur.Locatie: Chocoladefabriek - Klein Amerika 20 in Gouda, ruimte Cacao, begane grond.Functie:vrijwilligers
Startdatum:12-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Centrale Bibliotheek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Vrijwilligers Centrale Bibliotheek 12-11-2023

Bekijk ook andere vacatures