Vacature Docent geschiedenis 2e graad

Docent geschiedenis 2e graad in Gouda

De ruimte krijgen om het beste uit jezelf halen als docent? Wij hebben voor jou de ideale school waar vrijheid in doceren, fijne collega's en een professionele werksfeer samenkomen.

Wij zijn voor een voortgezet onderwijsinstelling in de omgeving van Gouda op zoek naar een docent die geschiedenis kan geven aan alle leerjaren van het vmbo en de onderbouw havo en vwo. De vacature staat open voor 0,6 tot 0,8 fte (afhankelijk van jouw beschikbaarheid). Bij voorkeur heb je een lesbevoegdheid voor geschiedenis. Indien je hiervoor in opleiding bent en enige (stage)ervaring hebt binnen het onderwijs nodigen wij je ook van harte uit om te solliciteren. 

De school waar je komt te werken is een moderne school die veel aandacht besteed aan onderwijsvernieuwing. Vanwege veel nieuwe aanmeldingen is de school op zoek naar uitbreiding van de geschiedenis sectie. 

Functie:Docent geschiedenis 2e graad, Onderwijs
Startdatum:05-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 4500
Uren per week:6 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Matchpartner via dennis@matchpartner.nl of 31643629073. Of bezoek hun website http://www.matchpartner.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Docent geschiedenis 2e graad Matchpartner 05-10-2023

Bekijk ook andere vacatures