Vacature HR-adviseur

HR-adviseur in Gouda

Doorkruis jij het HR-landschap met kritische blik, een arsenaal aan vragen en een menselijke blik? Dan is STL in Gouda wellicht wel jouw volgende station! STL biedt een veelzijdige HR-rol, van strategisch tot operationeel en projectmatig werken. Dit is HR in al haar glorie. Waag de stap en reageer vandaag nog, zodat jij jouw 2024 begint met een mooie nieuwe baan! Je krijgt alle ruimte om thuis én flexibel te werken, een goed salaris van € 3.255,00 en € 5.750,00 per maand én 29 vakantiedagen bij fulltime dienstverband!


Dit ga je doen:

Als het eerste aanspreekpunt voor een aantal afdelingen op het gebied van HR-vraagstukken, ben jij ook de drijvende kracht achter de ontwikkeling en implementatie van ons HR-beleid en de daarbij behorende procedures. Daar blijft het niet bij. Je hebt een aantal vaste aandachtsgebieden zoals ontwikkeling en opleiding, vitaliteit en de beheersing en uitbreiding van de STL-academie. In deze dans van verantwoordelijkheden, werk je hand in hand met Angelique (manager HR), Clara (adviseur HR), Mirta (salarisadministrateur) en Shukoorai (ondersteuner van HR). Zijn er verder nog andere projecten waar jij enthousiast van wordt? Je krijgt alle ruimte om ermee aan de slag te gaan! 


In het kort ga je dit onder andere doen:

  • Je adviseert management en medewerkers over HR-kwesties en -beleid
  • Je zet waardevolle HR-projecten op en implementeert deze
  • Je coördineert training en ontwikkelingsprogramma's voor medewerkers
  • Je draagt bij aan de ontwikkeling en implementatie van HR-strategieën
  • Je begeleidt managers in het werving en selectieproces en beheert de arbeidsovereenkomsten, contracten en personeelsdossiers


Werken bij STL

STL is actief op de arbeidsmarkt in transport en logistiek. Opgericht door en vóór de sector, zorgen wij voor méér instroom en minder uitstroom. STL werkt voor bedrijven en de mensen die er werken. Wij brengen ze in beweging en helpen ze op weg. Zodat mensen met plezier aan het werk gaan en blijven. STL is een open organisatie met korte lijnen. Zo’n 175 collega’s werken elke dag hard aan de STL-doelstellingen, maar er is ook veel ruimte voor ontspanning en het optimaal houden van je eigen vitaliteit. Alle STL-ers voelen zich verbonden met het maatschappelijk belang van onze dienstverlening: instroom en behoud van mensen in transport en logistiek. 


HR valt onder de afdeling Bedrijfsvoering. Er werken 10 leuke collega’s met ieder een eigen aandachtgebied. Er zijn 2 HR adviseurs, een salarisadministrateur en een medewerker personeelsadministratie voor het interne personeel. Daarnaast werken er nog 2 HR adviseurs, 3 medewerkers verloning en 1 salarisadministrateur die zich richten zich op zo’n 1600 gedetacheerde leerling-werknemers. Functie:HR-adviseur, HR-medewerker
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FYGI via malou.van.veen@fygi.nl of 611749457. Of bezoek hun website http://www.fygi.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. HR-adviseur FYGI 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures