Vacature HR adviseur publieke sector

HR adviseur publieke sector in Gouda

De arbeidsmarkt ontwikkelt zich in een razend tempo. Organisaties in de publieke sector staan voor steeds meer uitdagingen. Daarom helpt BMC deze organisaties op thema's als strategische personeelsplanning, HR-analytics, veranderende wetgeving en nog veel meer. Als HR adviseur bij BMC help je onze klanten bij het zoeken naar een oplossing voor deze actuele vraagstukken (meer over BMC vind je onderaan). Wil jij je via BMC (door)ontwikkelen tot expert op het gebied van HRM?

 

Je gaat werken in een team van 100 collega adviseurs binnen het werkveld HRM. Je collega's hebben verschillende ervaringsniveaus: van trainee tot manager, met verschillende specialismen op het gebied van HRM. Deze collega's zijn werkzaam op opdracht bij klanten verspreid door het hele land. Naast het uitvoeren van interim-opdrachten trek je samen met deze collega's op om producten te ontwikkelen of collega's te coachen/trainen. We zien elkaar regelmatig tijdens "connect dagen", waar alle adviseurs binnen het domein bedrijfsvoering (waartoe HRM behoort) elkaar fysiek treffen om bijvoorbeeld deel te nemen aan interessante workshops of andere leuke activiteiten. Bovendien zien we elkaar tijdens laagdrempelige regiobijeenkomsten, of tijdens digitale inspiratiesessies.

 

Voor verschillende regio's in Nederland zijn wij op zoek naar HRM adviseurs. Als HRM adviseur help je onze klanten bij het zoeken naar oplossingen voor vraagstukken rondom het brede thema HRM. De opdrachten waaraan je werkt zijn al net zo breed. De ene keer werk je als all-round adviseur, de andere keer als projectleider procesverbetering, adviseur verzuim of als specialist management development. Je doet dit gedetacheerd bij onze opdrachtgevers. Je hebt de zekerheid van een contract bij BMC en tegelijk de uitdaging en flexibiliteit van verschillende opdrachtgevers in verschillende regio's in Nederland. Afhankelijk van de opdrachtgever kun je de week flexibel indelen door regelmatig thuis (of op het mooie kantoor van BMC in Amersfoort) te werken. Een fijne combinatie van zekerheid en afwisseling.

 

Wij zijn op zoek naar talentvolle, ambitieuze HRM adviseurs met een achtergrond bij de overheid. Bij voorkeur bij gemeentelijke organisatie of (onderdelen van) ministeries. Je gaat aan de slag met uitdagende vraagstukken bij onze opdrachtgevers. Je vervult je opdrachten daar zelfstandig, hoewel je altijd kan rekenen op expertise van je collega's. Je functie is dynamisch en biedt veel afwisseling, door de verschillende interim-opdrachten die wij aanbieden in combinatie met je interne rol binnen BMC. Je kunt jezelf ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen (intern bij BMC of via bijvoorbeeld onze samenwerking met de VU), via de online leeromgeving of door kennisdeling van je collega's op hun expertise. Als het bij je past nodigen we je ook graag uit om jouw kennis te delen met je BMC collega's.

 

Hoe ziet je week eruit?

Dit zal elke paar maanden anders zijn.

- Soms werk je aan een grote opdracht met veel uren per week. Zo werken enkele BMC adviseurs aan opdrachten bij een organisatie waar een flinke opgave ligt met grote maatschappelijke impact. Daarnaast werken steeds meer adviseurs aan grote opgaven bij ministeries.

- Soms werk je in twee of drie opdrachten tegelijk. Veel van je collega's hebben de afgelopen jaren mooie producten ontwikkeld, wellicht kun jij ze helpen met de doorontwikkeling hiervan, of juist met het implementeren bij een klant. Denk bijvoorbeeld aan een teamscan t.a.v. de omgevingswet of aan employer branding.Functie:HR adviseur publieke sector, HR adviseur
Startdatum:04-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5000 – 5000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yacht via zoubida.botssacout@bmc.nl of 033 496 52 00. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. HR adviseur publieke sector Yacht 04-10-2023

Bekijk ook andere vacatures