Vacature Matchmaker

Matchmaker in Gouda

Matchmaker worden in regio Gouda

Functieomschrijving relatiebemiddelaar

Haal jij energie uit het koppelen van mensen en het vinden van de perfecte match? Kun je goed luisteren, ben je sociaal en doortastend? Dan ben jij de consulent relatiebemiddeling die wij zoeken!

Als relatiebemiddelaar ben jij het aanspreekpunt voor kandidaten uit de regio Gouda. Je bezoekt de kandidaat voor een persoonlijk intakegesprek. Tijdens dit gesprek kom je door persoonlijke vragen achter de motivatie, de wensen en het karakter van de kandidaat. Nadat je alle belangrijke punten genoteerd hebt, geeft je aan wat het bemiddelingsproces inhoudt en hoeveel partnervoorstellen de kandidaat kan verwachten. Tot slot selecteer je potentiële matches uit het bestand en voorzie je alle kandidaten van een passend partnervoorstel.

Voordat je een succesvolle relatiebemiddelaar kunt worden, volg je de gratis opleiding tot consulent relatiebemiddeling. Tijdens deze interne opleiding worden onder andere de onderwerpen interviewtechnieken, dossiervorming en slagingskansen behandeld.

Een relatieconsulent kan goed luisteren zonder te oordelen en geeft een passend advies bij de wensen van zijn of haar cliënt. Daarnaast is het van belang dat je gestructureerd, onafhankelijk en zelfstandig kunt werken, maar ook goed kunt samenwerken.


Matchmaker/consulent

Branche

Relatiebemiddeling

Uren

10 tot 25 uur per week

Verdiensten

500 tot 2000 euro per maand

Opleidingsniveau

HBO of gelijkwaardig

Functie

Kennis en vaardigheden van een relatiebemiddelaar

 • Minimaal een HBO-opleiding
 • Sociaal en integer
 • Zakelijk en doortastend
 • In bezit van auto, mobiel en computer
 • Voldoende levenservaring
 • Wonend in Gouda of directe omgeving

Mens & Relatie

Mens & Relatie is het grootste bureau in persoonlijke relatiebemiddeling in Nederland. Wij helpen 75% van onze klanten binnen jaar bij het vinden van een levenspartner. Onze consulenten zijn mensen met levenservaring en een grote persoonlijke betrokkenheid. Gecombineerd met het kwalitatief hoogwaardige proces van bemiddeling leidt dit tot het hoge slagingspercentage en zeer tevreden cliënten.

Wat bieden wij jou?

 • Gratis opleiding tot succesvolle matchmaker
 • Zelfstandig werken in een afwisselende functie
 • Vrijheid en flexibele werktijden
 • Onderling contact met collega matchmakers

Kom bij ons werken!

Ben jij dé matchmaker die wij zoeken, heb je vragen over de werkzaamheden of ben je benieuwd naar praktijkvoorbeelden?

is een ervaren matchmaker en beantwoordt graag al je vragen. Neem contact op met per mail of WhatsApp .Functie:matchmaker
Startdatum:07-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2000 – 2000
Uren per week:10 – 25

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mens en Relatie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Matchmaker Mens en Relatie 07-10-2023

Bekijk ook andere vacatures