Vacature Information Security Officer

Information Security Officer in Gouda

Als Information Security Officer krijg je afwisselende taken op het gebied van information security in het algemeen en specifiek op het gebied van cybersecurity. Centric heeft een groot aantal klanten dat gebruik maakt van haar Hybrid Cloud propositie. Deze combinatie van private en public cloud voorzieningen zorgt voor een interessante mix aan information security uitdagingen. Zeker als dit nog eens gecombineerd wordt met de security engineers van ons team in Litouwen. Zij zorgen voor de technische kant van de (bewaking van) informatiebeveiliging. Als beheerder van een groot aantal bestanden met persoonsgegevens, waaronder ook die van veel lokale overheden, heeft Centric ook op het gebied van het hanteren van privacygevoelige gegevens zorg te dragen voor een optimale inrichting van haar information security huishouding. Ook compliance speelt een steeds grotere rol. Hierbij valt te denken aan ISO27001, DigiD en ISAE3402. In toenemende mate is wet- en regelgeving, op nationaal en EU-niveau, een belangrijk aspect waarmee rekening wordt gehouden in de dienstverlening. Dit alles heeft uiteraard haar weerslag op de inrichting en het onderhoud van de information security huishouding van Centric. Er staan op dit moment een aantal belangrijke projecten op stapel waar jij een belangrijke rol in zal gaan spelen. Denk hierbij aan implementatie van SIEM-tooling, het verder uitbouwen van het SOC en het inrichten van EDR. Aansluitend op je bestaande information security certificeringen en opleidingen, zal samen met jou een opleidingsplan worden opgesteld om je verder te kunnen ontwikkelen. De Information Security Officer zal inhoudelijk begeleid worden door de collega Information Security Officers van Centric. Kortom, ben je op zoek naar een omgeving die volop in beweging en ontwikkeling is met een diverse en gevarieerde klantenkring, met bijhorende compliance vraagstukken? Centric biedt jou de mogelijkheid!

Functie:Computer/Network Security, Information Security Officer
Startdatum:06-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Centric via Praaf.Ramsamoedj@Centric.eu of #ERROR!. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Information Security Officer Centric 06-10-2023

Bekijk ook andere vacatures