Vacature Kinderverpleegkundige

Kinderverpleegkundige in Gouda

mbo / hbo

12 uur

FWG 50

Wat het werken bij ons de kinderpoli zo bijzonder maakt is dat wij de acute zorg van de kinderen gewoon zelf doen. Op de polikliniek zijn wij een klein verpleegkundig team binnen het geheel van de polikliniek kindergeneeskunde. In de nauwe samenwerking met de kinderartsen is er is veel ruimte voor jouw professionele inbreng van kennis en kunde.
Bij ons staat saamhorigheid, gezelligheid en het elkaar ongevraagd helpen centraal. We gaan op een warme en collegiale manier met elkaar om en er staat bij ons niemand op een voetstuk.

Wat ons nog meer kenmerkt? Passie voor ons vak. Vraag ons iets over onze functie en we worden helemaal enthousiast. Ook zijn we ambitieus en lopen we voorop bij nieuwe ontwikkelingen.

Dit ga je doen

Als kinderverpleegkundige gaat de zorg voor onze jonge patiënten je aan het hart. Van de allerkleinste pasgeborenen tot 18- jarigen. Samen met je collega's doe je er alles aan om zowel bij de acute opvang als bij het bezoek aan onze kinderpoli kwalitatief goede zorg te bieden. Je weet nooit hoe je dag eruit gaat zien, uitdagingen ga je niet uit de weg en triëren is je op het lijf geschreven.
Ook kijk je positief kritisch naar de poli en jouw taken. Een stuk administratie hoort hier ook bij. Kan er iets slimmer of beter? Jouw goede ideeën zijn altijd welkom. Sterker nog, we verwachten van je dat je meedenkt!

Dit breng je mee

 • Je bent in het bezit van een diploma tot kinderverpleegkundige en hebt minimaal 1 jaar ervaring
 • Vanzelfsprekend heb je passie voor je werk en je bent een enthousiaste persoonlijkheid
 • Je kunt goed prioriteren, je bent stressbestendig en een echte doorpakker
 • Samenwerken zit je in het bloed en je kan goed met mensen omgaan
 • Je bent reflectief en flexibel ingesteld
 • Je vindt het een uitdaging om in acute situaties klaar te staan en de juiste zorg te verlenen

Het GHZ is niet alleen bezig met de zorg van vandaag, maar ook met die van morgen. Jij als onze nieuwe collega houdt ervan mee te denken. Je bent dus niet alleen een zorgverlener, maar ook een zorgverbeteraar. Daarvoor is het belangrijk dat je leergierig bent, over muren heen kijkt en positief in het leven staat.

Wanneer je bij ons komt werken, vragen we om je BIG-registratie en een Verklaring Omtrent Gedrag.

Bij ons krijg je

 • Een warm welkom en voldoende tijd om er helemaal in te komen
 • Regelmatige werktijden tijdens kantooruren
 • Veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om deel te nemen aan projecten en werkgroepen
 • Volop ruimte om je verder te ontwikkelen en je persoonlijke doelen te bereiken. Ook hebben we eigen loopbaanadviseurs en kun je kiezen uit tientallen (online)opleidingen via ons eigen opleidingsinstituut
 • Grote variatie aan zorg: laag-, midden- en hoogcomplex
 • Een dienstverband van 12 uur per week, met daarbij de mogelijkheid om flexibel meer uren ingezet te kunnen worden
 • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband
 • Salariëring conform Cao Ziekenhuizen FWG 50 op basis van opleiding en ervaring, minimaal € 3.047 en max € 4.324 o.b.v. 36 uur
 • 8,33 % vakantietoeslag en 8,33 % eindejaarsuitkering (dus bij elkaar 14 bruto maandsalarissen per jaar!))
 • Een werkplek op loopafstand van trein en bus en vlakbij de A12

Daarnaast wordt er veel georganiseerd om jou te helpen energiek te blijven. Van een fietsplan tot korting op sportscholen en gratis voedingsadvies en/of beweegadvies.

Werken bij het GHZ

Wij zijn hét ziekenhuis in het Groene Hart. Groot genoeg voor brede zorg, maar overzichtelijk genoeg voor korte lijnen. We staan open voor iedereen. Ons karakter? Gewoonweg hartelijk. Met een no-nonsense houding én oog voor elkaar. Dat zie je terug in de werksfeer op de afdelingen. In de zorg voor onze patiënten. En in onze zorg voor jou. Want pas dan vinden wij dat 't klopt.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met , , of

Telefoon:Functie:kinderverpleegkundige
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Groene Hart Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Kinderverpleegkundige Groene Hart Ziekenhuis 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures