Vacature Manager Behandelzaken

Manager Behandelzaken in Gouda

GGZ Rivierduinen

Manager Behandelzaken Wijkgerichte psychiatrie Gouda

Gouda € 4.027 - € 10.172 per maand Wijkteam 24-36 uur, management en ondersteuning

Bouw mee aan goede- en warme zorg voor cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen. Draag als manager behandelzaken bij aan de ontwikkeling van de zorgfunctie wijkgerichte psychiatrie en breng zorginhoud en beleid van de FACT-teams in Gouda bij elkaar.

Als manager behandelzaken bij GGZ Rivierduinen ben je verantwoordelijk voor de zorg inhoudelijke kant van de zorg van de wijkteams in regio Gouda en omstreken. De geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en specifiek de ambulante wijkteams, zijn sterk in ontwikkeling, dit biedt kansen om samen met de collega's in de wijk mee te denken over de ontwikkeling van de organisatie en van de FACT teams in het bijzonder. Je werkt nauw samen met de manager algemene zaken die mede beleidsmatig aanstuurt. Samen ben je integraal verantwoordelijk voor de FACT-teams in Gouda. Naast de goede- en warme zorg voor onze cliënten, draag je bij aan de ontwikkeling van de zorgfunctie wijkgerichte psychiatrie binnen de regio Gouda. Leidend is de centrale visie van GGZ Rivierduinen gericht op verbinden, vertrouwen, verdiepen en vernieuwen.

Dit doe je door:

 • Een proactieve rol te nemen in de inhoudelijke doorontwikkeling van onze zorgfunctie Wijk en de FACT teams;
 • Als leidinggevende een bijdrage te leveren aan de transitie in de GGZ en de organisatieontwikkeling van Rivierduinen;
 • Het bouwen en onderhouden van interne en externe contacten;
 • Bij te dragen aan goede kwaliteit- en continuïteit van behandeling;
 • Als manager behandelzaken ook te werken als behandelaar.

Als professional hecht je veel waarde aan autonomie, kwaliteitsverbetering en wetenschappelijk onderzoek zodat wij de beste zorg aan onze cliënten kunnen bieden.


Wie ben jij?

Wie ben jij

Om de functie van manager behandelzaken goed uit te kunnen voeren heb je een verbindend vermogen voor zowel de cliënt als voor het team. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en vind je het een uitdaging om te bouwen aan een veranderende/verbeterende omgeving. Daarnaast ben je ondernemend en flexibel.

Verder beschik je over;

 • Een BIG-registratie als psychiater, klinisch psycholoog, GZ psycholoog, of verpleegkundig specialist;
 • Een AGB code of kunt deze aanvragen;
 • Ervaring in de wijk psychiatrie is een pré.

Jouw team


De 3 GGZ Wijkteams in Gouda bieden behandeling op basis van de FACT-methode. Elk team behandelt een totale caseload van ongeveer 220 cliënten. De drie teams, bestaande uit ongeveer 48 collega's hebben als uitvalsbasis de Ronsseweg locatie in Gouda, waar ook de IHT, acute dagbehandeling en poli ouderenzorg gevestigd zijn. In een ander pand vlakbij bevindt zich de polikliniek volwassenenzorg.

In de FACT gecertificeerde GGZ Wijkteams werken SPV'ers, casemanagers, GZ-psychologen, verslavingsdeskundigen, verpleegkundig specialist, trajectbegeleiders, maatschappelijk werkenden, ervaringsdeskundigen en psychiaters. Ongeveer 50 collegas (32 FTE) werken binnen de wijkteams. We streven toenemend naar integratie in de behandeling en werken nauw samen met nadere zorgfuncties. Binnen de teams is er sprake van shared caseload.

De teams richten zich op het complexe samenspel van enerzijds het reduceren van klachten en symptomen en het verwerken van zeer persoonsgerichte problemen, onder andere ten gevolge van trauma en sociale exclusie. Anderzijds wordt er ingezet op het aanbieden van interventies ter vergroting van de (psychische en fysieke) veerkracht en het herwinnen van het sociaal functioneren: herstel op basis van Systematisch Rehabilitatiegericht Handelen. Als onderdeel van de behandeling wordt er individuele trajectbegeleiding volgens de IPS methodiek aangeboden.


Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een onbepaalde tijd contract conform CAO GGZ;
 • Een werkweek tussen de 24 en 36 uur;
 • Een bij de functie passende salariëring;
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
 • Jaarlijks een balansbudget van maximaal €500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als bruto loon;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt tot het volgen van zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met , of stuur een mail naar


GGZ Rivierduinen biedt geestelijke gezondheidszorg (ggz) aan mensen van alle leeftijden met ernstige, psychische klachten en hun naasten.

Functie:manager behandelzaken
Startdatum:25-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leapfrog via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Manager Behandelzaken Leapfrog 25-11-2023

Bekijk ook andere vacatures