Vacature Relatiemanager Externe Zorgrelaties

Relatiemanager Externe Zorgrelaties in Gouda

Relatiemanager Externe Zorgrelaties

Staf en ondersteuning

Zodra je de afdeling van de Commerciële Eenheid oploopt, merk je het. Een open werksfeer, collega's die hard werken maar ook tijd maken voor een gezellig praatje.

Een plek waar we goed kijken naar wat er in de regio speelt zodat onze zorg in het ziekenhuis hierop aansluit. Een afdeling waar we kansen en uitdagingen signaleren en waar we volop de ruimte en mogelijkheden krijgen om hierop in te spelen.

Externe Zorgrelaties is een onderdeel van de Commerciële Eenheid en hier werken we aan een goede samenwerking tussen het ziekenhuis en verwijzers. We zijn een servicegerichte afdeling waar we continue zorgen voor een goede aansluiting tussen ziekenhuiszorg en de zorg in de praktijken van onze verwijzers. De koers van onze afdeling bepalen we samen. We zijn ambitieus, doorzetters en houden van gezonde dosis humor. In ons team staan we voor elkaar klaar, denken we met elkaar mee en springen we bij waar nodig.

Dit ga je doen

Jouw werkdag is nooit saai of rustig. Na een kop koffie en een praatje start de dag met het checken van de mailbox van Externe Zorgrelaties. Verzoeken van verwijzers beantwoord je direct zelf, speel je door aan een collega of zet je uit binnen de organisatie. Vervolgens heb je regulier overleg met ICT over het HIP (Huisartsen Informatie Portaal). Tijdens een regio-overleg met collega's in andere ziekenhuizen ben je weer helemaal op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ZorgDomein. Na de lunchwandeling met je gezellige collega's heb je een overleg met een huisarts over hoe de digitale samenwerking verbeterd kan worden. Je denkt na over veranderingen die dit met zich meebrengt voor ZorgDomein. Het laatste uur van je werkdag is alweer aangebroken. Je schrijft een duidelijk stuk voor de huisartsen die je daarna doorspeelt aan je collega die eindverantwoordelijk is voor de huisartsennieuwsbrief en daarna is het tijd om je laptop af te sluiten. De dag is weer voorbij gevlogen!

Dit breng je mee

Je houdt ervan om zowel tactisch als operationeel bezig te zijn. Je staat stevig in je schoenen en hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen. Je vindt het niet erg om af en toe wat eerder of later te werken omdat de artsen dan tijd hebben voor overleg. Je hebt ervaring met ZorgDomein. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk en anderen vinden het fijn om met je samen te werken. Je kunt je goed in een ander verplaatsen, bent een verbinder en denkt in mogelijkheden. En bovenal heb je een aantoonbare affiniteit met de digitalisering en de zorg!

Bij ons krijg je

  • Een superleuke baan met veel ruimte voor eigen inbreng
  • Een warm welkom en voldoende tijd om er helemaal in te komen
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen
  • Een dienstverband van 24 uur per week
  • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband
  • Salariëring conform Cao Ziekenhuizen FWG 55 op basis van opleiding en ervaring, max € 4842,- bruto p/m (bij 36 uur)
  • 8,33 % vakantietoeslag en 8,33 % eindejaarsuitkering (dus bij elkaar 14 bruto maandsalarissen per jaar)
  • Op loopafstand van trein en bus en vlakbij de A12

Daarnaast wordt er veel georganiseerd om jou te helpen energiek te blijven. Van een fietsplan tot korting op sportscholen en gratis voedingsadvies en/of beweegadvies.

Werken bij het GHZ

Wij zijn hét ziekenhuis in het Groene Hart. Groot genoeg voor brede zorg, maar overzichtelijk genoeg voor korte lijnen. We staan open voor iedereen. Ons karakter? Gewoonweg hartelijk. Met een no-nonsense houding én oog voor elkaar. Dat zie je terug in de werksfeer op de afdelingen. In de zorg voor onze patiënten. En in onze zorg voor jou. Want pas dan vinden wij dat 't klopt.

Nieuwsgierig geworden, maar heb je nog een vraag? Voor meer informatie kun je contact opnemen met , coördinator Externe Zorgrelaties, .

We werken je goed in, je voelt je snel thuis bij ons

Te volgen bij ons eigen opleidingsinstituut

Op sporten en diverse verzekeringen

Je betekent wat voor een ander. En jij voor ons

Als je vakantiegeld en eindejaarsuitkering meerekent

Wij maken altijd tijd voor je!

Bij ons kun je extra vrije dagen kopenFunctie:relatiemanager extern zorgrelaties
Startdatum:11-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Groene Hart Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Relatiemanager Externe Zorgrelaties Groene Hart Ziekenhuis 11-11-2023

Bekijk ook andere vacatures