Vacature Traineeship HR & Payroll Services Salarisadministrateur

Traineeship HR & Payroll Services Salarisadministrateur in Gouda

Salure B.V.

Traineeship HR & Payroll services ( salarisadministrateur )

Gouda , Zuid-Holland € 2.400 - € 2.800 per maand HR & Payroll

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Traineeship HR & Payroll Services


(Salarisadministrateur)

Ben jij klaar voor een mooie start van jouw carrière of wil jij een carrière switch ?
In februari starten wij weer met ons succesvolle traineeship! Als trainee leiden wij je op tot HR & Payroll specialist (salarisadministrateur), waarbij wij oog hebben voor jouw individuele leerproces . Een maatwerkprogramma voor jou persoonlijk.

Je vervult een onmisbare rol. Door jou betalen onze klanten hun salarissen goed en op tijd uit! Je verzamelt, verwerkt en controleert gegevens en eenmaal als volwaardig HR & Payroll specialist, ben je hèt aanspreekpunt voor vragen over bijvoorbeeld een nieuwe leaseauto, pensioenafdrachten en bonusregelingen.


Als dé AFAS-specialist op gebied van HR & Payroll zijn we altijd bezig met procesoptimalisatie en adviseren we klanten hoe het nog beter kan, hiermee stellen wij hen in staat de beste werkgever te zijn. Ook daarin ga jij meedenken. Kortom, een interessante en uitdagende baan en veel mogelijkheden in de toekomst.


Je werkt in een fijn team van professionals en er is ruimte voor ontwikkeling en inbreng van verbetervoorstellen waar ook echt iets mee gedaan wordt. Er is veel waardering en we vieren mijlpalen en successen met elkaar!

Het Traineeship:


Periode 1(10 weken)

In deze periode word jij samen met je medetrainees helemaal klaargestoomd om daarna de werkvloer op te gaan! De opleiding geven wij in onze eigen opleidingsruimte van de Salure Academy (in Gouda) en je start direct met één van de belangrijkste onderdelen: de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) waarvoor je ook een aantal dagen naar AFAS in Leusden zal gaan. Gaaf om een bezoek te brengen aan onze partner.

Cursussen & trainingen Je krijgt veel casussen om het geleerde direct in praktijk te brengen zodat je leert hoe een succesvolle salarisverwerking plaatsvindt en volgt trainingen voor je persoonlijke ontwikkeling. Onder andere succesvol klantcontact het vergroten van je kennis van Excel. Gedurende het traineeship, maar ook daarna, is er aandacht voor persoonlijke begeleiding en we houden rekening met jouw eigen leercurve en aandachtspunten.

Onboardingsdag Voor alle nieuwe medewerkers bij Salure organiseren wij een gezamenlijke, interessante en vooral ook gezellige onboardingsdag. Tijdens deze dag maak je kennis met de andere afdelingen en leer je nog meer over Salure. Natuurlijk steken wij de BBQ op ons dakterras aan op deze dag. Daar wil je zeker bij zijn!


Aan het einde van deze periode:

 • Heb je jouw PDL certificaat loonheffingen behaald
 • Ben jij in staat om een salarisverwerking van A tot Z te verzorgen. Van mutaties verwerken, importeren, met slimme tools controles uitvoeren, output voor klanten verzorgen, tot het doen van de loonaangifte
 • Heb je Salure en jouw collega's leren kennen
 • Heb je kennis van AFAS Profit en InSite en de basis van de systemen welke je in je werk gebruikt
 • Heb je actief gewerkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling

Na 10 weken gaat het echte werk in een van onze Payroll teams beginnen! Onder begeleiding van een ervaren payroll specialist breng jij het geleerde in praktijk voor onze klanten. Je handelt bijvoorbeeld aanvragen voor pro forma loonberekeningen af via onze tickettool, accordeert salarisverwerkingen en stelt loonaangiftes op. Je gaat contacten onderhouden met klanten en wanneer je er klaar voor bent, maak je de stap naar een eigen klantenpakket.

Blijven leren Je gaat verder met de volgende 2 modules voor jouw PDL en krijgt verdere trainingen aangeboden zoals grip op je werk en timemanagement, maar ook OneNote en Outlook. Je volgt jouw eigen leercurve en gaat op je eigen niveau verder met jouw traingingsprogramma. Je formuleert samen met jouw mentor jouw persoonlijke leerdoelen die passen bij jouw wensen en ontwikkelbehoefte. Eigenaarschap voor je eigen ontwikkeling staat daarbij centraal.


Aan het einde van deze periode:

 • Ben je gestart met het zelfstandig uitvoeren van de salarisverwerking voor je eerste eigen klant(en)
 • Heb je een persoonlijk ontwikkelplan tot payroll professional waar je actief aan werkt
 • Heb je je 2e certificaat van het PDL behaald

Periode 3

In deze periode ga je steeds meer zelfstandig aan het werk. Eenvoudiger werkzaamheden maken plaats voor meer complexere vraagstukken, de berekeningen zijn steeds uitdagender en leert meer over de werking van de AFAS software. Je gaat zelfstandig contacten onderhouden met klanten, waarbij er natuurlijk begeleiding van een ervaren collega beschikbaar is.


Aan het einde van deze periode:

 • Heb je jouw Praktijkdiploma Loonadministratie in bezit
 • Bedien je je eigen klantenpakket en heb je de kneepjes van AFAS al goed onder controle
 • Heb je samen met de andere trainees een onvergetelijk traject achter de rug en ben je een echte Salure Salaristopper, dat gaan we vieren!

Dit krijg je:

 • Het omschreven traineeship ter waarde van € 5.500,-
 • Een contract voor 7 maanden van min. 32/max 40 uur met uitzicht op een vast contract;
 • Direct een startsalaris van maximaal € 2.800,- en een goede pensioenregeling (80% betaald door Salure);
 • Een individueel keuzebudget waarin 6 van jouw vakantiedagen zijn opgenomen én 3% van jouw salaris wordt gestort;
 • Mogelijkheden om deel te nemen aan een leasefietsplan, zodat jij voordelig kunt fietsen én reiskostenvergoeding voor als je met de auto of ov reist;
 • Je komt te werken bij een Great Place to Work gecertificeerd bedrijf;
 • Een werkplek in ons moderne pand dat dicht bij station Gouda ligt met een fitnessruimte, panorama kantine met dakterras (Wanneer je eigen klanten bediend, kun je ook deels thuis gaan werken, we werken minimaal 3 dagen op kantoor).

Vereisten


Dit breng jij mee


 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met cijfers, HR, Payroll en IT;
 • Goede communicatieve vaardigheden, flexibel en nauwkeurig;
 • Je kunt je vinden in ons motto: "Samen slim vooruit!" Jouw toekomstige collega's bij Salure werken goed samen en gebruiken slimme software om zowel de klant als elkaar vooruit te helpen. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zowel via interne kennissessies als via cursussen en opleidingen. We hebben het ook gezellig met elkaar tijdens borrels en teamuitjes. Samen investeren we in de toekomst!

Wil jij 1 van de deelnemers zijn aan dit traineeship? Solliciteer direct of stel je vragen aan onze recruiter


Over Salure

Salure is dé specialist op het gebied van HR & Payroll processen. Wij bieden onze nationale en internationale klanten een totaaloplossing voor optimalisatie, grip op data, ondersteuning en uitbesteding van salarisadministratie.

Functie:traineeship hr & salarisadministrateur
Startdatum:22-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 2800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Salure via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Traineeship HR & Payroll Services Salarisadministrateur Salure 22-10-2023

Bekijk ook andere vacatures