Vacature Business Consultant Data & AI

Business Consultant Data & AI in Gouda

Als consultant ben je degene die samen met het commerciële- en delivery team onze bedrijfsgroei in Nederland leidt binnen het Data & AI-domein. In deze rol werk je samen met het commerciële team aan het creëren en ontwikkelen van nieuwe kansen en mogelijkheden die bijdragen aan onze commerciële strategie. De verantwoordelijkheden omvatten het verder ontwikkelen van ons dienstenportfolio en onze marktaanwezigheid, en het laten groeien van bestaande en nieuwe projecten en accounts. Als hoogwaardig gesprekspartner werk je op een adviserende en creatieve manier aan de juiste oplossing voor de klant. De data & AI-activiteiten van Centric zijn gevestigd in Nederland, Litouwen en Roemenië. Daarom wordt er van je verwacht dat je in een internationale setting werkt. Als Centric streven we niet alleen naar bedrijfsgroei, maar dagen we onze medewerkers uit zich te ontwikkelen als mens en te groeien in hun carrière. Hiervoor bieden we dan ook volop mogelijkheden.

Functie:Account Management - Commissioned, Business Consultant Data & AI
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Centric via michelle.van.der.veer@centric.eu of #ERROR!. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Business Consultant Data & AI Centric 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures