Vacature Klantenservice medewerker

Klantenservice medewerker in Gouda

In deze parttime baan als Klantenservice medewerker in Gouda ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en beantwoord je technische vragen.

Over het werk

Als Klantenservice medewerker begint jouw werkdag op kantoor, omringd door een team van vijf andere gemotiveerde collega's. Nadat je de computer hebt opgestart en een kopje koffie hebt genuttigd, ben je klaar om aan de slag te gaan.
Het eerste telefoontje komt binnen. Het is een klant die een vraag heeft over een lekkage. Met jouw technisch inzicht duik je direct in de details en stel je gerichte vragen om de situatie te begrijpen. Je legt de klant stap voor stap uit wat je kan betekenen en hoe jij het probleem gaat oplossen. Na het bieden van een oplossing merk je dat de klant weer opgelucht adem kan halen en bedankt je voor de verleende service. Dat is waar het allemaal om draait - tevreden klanten! Bij jou staat de klant altijd op nummer één en je begrijpt goed de behoeftes van de klant zonder je zakelijke gevoel uit het oog te verliezen. Klanten kunnen bij jouw telefonisch of via de e-mail terecht met vragen over lekkages, verstoringen of onderhoud.

Nauwkeurig werken is voor jou vanzelfsprekend. Naast de klantenservice taken, speel je ook een belangrijke rol in administratieve taken binnen het bedrijf. Je plant monteurs in voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, beheert de aanvragen en planning voor het afnemen van monsters en bent verantwoordelijk voor het opstellen van rapportages. In deze functie heb jij veel contact met andere afdelingen en biedt administratieve ondersteuning waar nodig. Samen zorgen jullie ervoor dat alle processen soepel verlopen.

Gedurende de dag ontvang je verschillende telefoontjes en e-mails van klanten met uiteenlopende vragen en verzoeken. Je blijft alert, beantwoordt de vragen met behulp van je technische kennis en zorgt ervoor dat elke klant een positieve ervaring heeft. Om 16.30 uur sluit je je werkdag af. Je hebt vandaag verschillende klanten geholpen en gaat met een tevreden gevoel weer richting huis.

Maak jij van deze tijdelijke parttime baan als Klantenservice medewerker jouw nieuwe uitdaging? Solliciteer direct!

Wat wij bieden

 • Een tijdelijke functie voor minimaal 4 maanden (ter vervanging van zwangerschapsverlof) met eventuele kans op verlenging.
 • Parttime functie voor 24 uur per week (dinsdag, woensdag en vrijdag)
 • Iedere dag vers fruit op kantoor
 • 8,33% vakantiegeld, 25 vakantiedagen (op fulltime basis), pensioen

Wat wij vragen

 • Je hebt Mbo werk- en denkniveau
 • Je hebt relevante werkervaring voor de functie
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord- en geschrift
 • Technisch inzicht
 • Pro-actief, daadkrachtig, meewerkend en leergierig.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gevestigd in Gouda. Je komt te werken in een modern bedrijf met betrokken medewerkers. Hier werken zo'n 270 medewerkers. Team klantenservice bestaat naast jou uit 5 andere collega's. Samen zorgen jullie ervoor dat klanten tevreden geholpen worden. Het leveren van een goede dienstverlening staat hier hoog in het vaandel.Functie:Medewerker klantenservice
Startdatum:09-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2538 – 3297
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Luba Uitzendbureau Gouda via gouda@luba.nl of 0182 599866. Of bezoek hun website https://www.luba.nl/vacature/klantenservice/klantenservice-medewerker-in-gouda.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Klantenservice medewerker Luba Uitzendbureau Gouda 09-11-2023

Bekijk ook andere vacatures